Prodej rodinného domu 382 m², Bohuňovice

6 990 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti,
rádi bychom Vám nabídli zajímavou nemovitost se širokým potenciálem, která v mnoha ohledech může naplnit vaše představy o ideálním bydlení, či podnikání.
Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme k prodeji velkoryse dispozičně řešený zděný dvoupodlažní rodinný dům s celkovou výměrou pozemku 1088 m2, včetně krásné vzrostlé zahrady osázené ovocnými stromy s bonusem možné výstavby dalšího RD, dále druhé menší zahrádky koncipované naproti domu a zastavěné plochy s nádvořím.
Dům se nachází v příjemném klidném prostředí obklopeném zelení v oblíbené střediskové obci Bohuňovice s plnou občanskou vybaveností a komfortní dopravní dostupností do Olomouce a Šternberka, kde si na své přijdou zejména vyznavači aktivního zdravého životního stylu díky okolní krásné přírodě protkané množstvím cyklostezek, taktéž díky místnímu aquaparku a pěknému sportovnímu areálu s pravidelným atraktivním programem zejména pro rodiny s dětmi.
Nemovitost o komfortní užitné ploše 382 m2 nabízí praktické dispoziční uspořádání a nachází se ve výborném technickém stavu po dílčí rekonstrukci z roku 2014.
V přízemí domu se nachází revitalizovaná bytová jednotka 3+kk, čítající předsíň, prostornou vstupní halu, obývací pokoj s kuchyní, dva další pokoje, úložnou spíž, koupelnu, samostatnou toaletu a prádelnu.
Ve 2NP domu je situována jednotka 2+1 s halou a venkovní terasou, s kompletním sociálním zázemím, tj. koupelnou a toaletou. Bonusem 2NP je sousedící půdní prostor se zajímavým potenciálem adaptace na dva pokoje, popř. na další menší bytovou jednotku.
Nemovitost nabízí komfortní technické zázemí v podobě garáže, dílny a 2x sklepa.
Objekt je vybaven novými plastovými okny, napojen na veškeré IS a vytápěn úsporným plynovým kotlem s doplňkovou možností lokálního využití krbových kamen v přízemí domu.
Dům je velmi vhodný pro velkorysé bydlení rodiny s dětmi, dále pro vícegenerační využití, či pro případné podnikání spojené s bydlením.
Za zmínku stojí, že s ohledem na výše uvedené atributy nemovitost nabízíme za příznivou cenu rovnající se ceně novostavby bytu 3+kk v Olomouci.
Z důvodu dočasné absence Průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme dočasně energetickou třídu G.
Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 361-23
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 1 088 m²
Plocha užitná 382 m²
Plocha zastavěná 325 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist