Prodej rodinného domu 139 m², Olomouc

11 499 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti,
ve výhradním zastoupení majitelů bychom Vám rádi nabídli velice příjemné moderní bydlení v podobě prodeje zánovní zděné novostavby řadového rodinného domu s garáží a pozemkem o celkové výměře 221 m2, nacházejícího se v oblíbené lokalitě v Olomouci – Nemilanech, ulice Za zahradami.
Nemovitost po kolaudaci v roce 2018 nabízí dispoziční uspořádání 4+1 s celkovou užitnou plochou 139 m2 včetně vestavěné garáže.
Dům je vystavěn z kvalitních materiálů s velkým důrazem na praktičnost a uživatelský komfort.
Přízemí domu dominuje obývací pokoj s výhledem do krásné udržované zahrady s bazénem a posezením, praktická samostatná kuchyně s jídelnou, vybavena linkou s vestavěnými spotřebiči, dále chodba se vstupem na toaletu a zděné schodiště do 2NP.
V patře domu neschází tři prostorné neprůchozí pokoje, tj. dva dětské pokoje a ložnice, do kterých se vchází ze schodišťové haly. Nepostradatelným prvkem v patře je technická místnost a koupelna s vanou a toaletou.
Dům je vybaven teplovodním podlahovým vytápěním napojeným na úsporný plynový kondenzační kotel, zaručující nízké měsíční náklady na bydlení, které v současné době nepřesahují celkovou částku ve výši 4 500,-Kč.
Nesporným benefitem je již zmíněná garáž se zajištěným vstupem i do zahrady.
Dům Vás upoutá na první pohled svou příjemnou a pohodovou atmosférou.
Městská část Nemilany je oblíbená především díky rozsáhlé občanské vybavenosti, komfortní dopravní dostupnosti a v neposlední řadě příjemnému okolnímu prostředí, vybízejícímu k velkému množství sportovních a relaxačních aktivit, což ocení zejména mladé rodiny s dětmi.
Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
ID nemovitosti 324-23
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 221 m²
Plocha užitná 139 m²
Plocha zastavěná 88 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist