Pronájem bytu 3+kk 101 m², Olomouc

35 000 Kč za měsíc

+ provize RK

Nemovitosti nabízí

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Šantovka Living je synonymem luxusního bydlení v Olomouci a právě teď pro vás máme jedinečnou nabídku pronájmu právě v tomto projektu.

Jedná se o prostorné 3+kk o rozloze 100,8 m2, doplněné o předzahrádku o výměře 117,3 m2 a druhou terasou o velikosti 15,8 m2.

V každé místnosti najdete předokenní žaluzie pro optimální regulaci světla a soukromí, dřevěné podlahy, nábytek na míru pro elegantní interiér, hliníková okna s izolačním trojsklem pro maximální účinnost a teplovodní podlahové topení pro příjemné prostředí. Pohodlí v každém ročním období zajistí tepelné čerpadlo se systémem země/voda a chladící stropy v hlavní místnosti. Byt disponuje také dvěma koupelnami - první en suite k hlavní ložnici s prostorným sprchovým koutem a druhá s vanou. Pro uložení domácích nezbytností lze využít technickou místnost.

Součástí pronájmu je také garážové parkovací stání (s přípravou na elektronabíječku) a sklepní komora o výměře 8,9 m2, přístupná přímo z parkovacího místa. V rámci společných prostor mohou rezidenti Šantovka Living využívat komunitní zahrady, zabezpečenou kočárkárnu / kolárnu nebo například myčku kol.

Ulice Ostrovní, kde se Šantovka Living nachází, je momentálně jednou z nejlukrativnějších lokalit pro bydlení v Olomouci. Projekt se nachází v těsné blízkosti oblíbeného nákupního centra a veškeré potřebné služby, školy, školky a obchody jsou doslova na dosah.

Majitel požaduje kauci ve výši 3 měsíčních nájmů, předpokládané zálohy vodu a topení jsou 4 000 Kč. Elektřina bude přepsána na nájemníky, provize RK se hradí ve výši jednoho nájemného + DPH.

Jestliže tedy hledáte jedinečné bydlení v srdci Olomouce, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku!

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 143
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 101 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

Zobrazit kompletní nabídku RK

o´home reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist