Prodej bytu 2+kk 53 m², Olomouc

6 825 000 Kč

včetně garážového stání, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s vlastním kouskem přírody v podobě zahrady, který se nachází v oblíbené olomoucké části Nové Sady, na adrese Věry Pánkové.
Tento byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží, což zajišťuje dostatečné soukromí a klid pro vaše chvíle strávené na zahradě.

Byt disponuje plochou 54 m2 a je doplněn o rozlehlou zahradu o velikosti 92 m2 s terasou, která je vybavena stylovým posezením – ideální pro relaxaci s přáteli a rodinou.

Interiér bytu je navržen s důrazem na funkčnost a pohodlí. Vstupní chodba má praktické vestavěné skříně. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je plně vybaven moderní kuchyňskou linkou na míru a vestavěnými spotřebiči. Velká vestavěná skříň v ložnici je příjemnou výhodou.

Komfort bydlení zvyšuje dálkové vytápění a ohřev vody, stejně jako přítomnost výtahu v domě, který usnadňuje přístup domů. K bytu navíc náleží garážové stání, které je zahrnuto v ceně, což je významný bonus pro každého motoristu.

Lokalita bytu je ideální z hlediska dostupnosti občanské vybavenosti – v blízkosti se nachází školy, obchody, restaurace a další služby, které zpříjemňují každodenní život.

Pokud hledáte bydlení, které kombinuje klid soukromé zahrady s výhodami městského života, tento byt je tou pravou volbou pro vás.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
ID nemovitosti 14441136
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 53 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist