Prodej bytu 4+kk 156 m², Olomouc

9 530 073 Kč

Postupné financování, včetně DPH, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti,
Velice si vážíme Vaší důvěry, kterou si u Vás dlouhodobě snažíme budovat, z tohoto důvodu se Vám rádi pravidelně snažíme přinášet v rámci naší nabídky dle našeho názoru zajímavé nemovitosti, pokud možno s přidanou hodnotou, a především v dnešní době za reálnou cenu.
Pokud zvažujete pořízení vašeho nového domova s minimem kompromisů, rádi bychom Vás oslovili nabídkou energeticky úsporné novostavby s bonusem prostorné terasy a velkorysé garáže, to vše v nově revitalizované lokalitě v klidné části města Olomouce.
Jedná se o novostavbu bytu 4+kk o celkové užitné ploše komfortních 155,9m2, včetně terasy 27,2m2 a garáže 28,4m2, situované ve 2NP bytového domu na ulici Železniční v městské části Chválkovicích.
Nemovitost je koncipována ve 2NP čtyřpodlažního bytového domu v současné době ve výstavbě s plánovanou kolaudací červenec 2024.
Součástí uvedené kupní ceny je standardní vybavení bytové jednotky, tj. podlahy, interiérové dveře, obklady, dlažby, sanita dle vlastního výběru u vybraných dodavatelů + příprava na klimatizaci.
Velkou výhodou je plánované osazení střechy bytového domu fotovoltaikou.
Bytový dům volně navazuje na již zrealizovanou výstavbu novostaveb atraktivních rodinných domů a stává se tak součástí plánované postupné revitalizace předmětné lokality, zajišťující příjemné a pohodové bydlení.
Městská část Chválkovice nabízí kompletní občanskou vybavenost, pohodovou dostupnost k MHD, nákupním centrům a díky navazujícím cyklostezkám mimo jiné směrem k oblíbenému poutnímu místu Svatý Kopeček, i velké množství sportovního a relaxačního vyžití.
Součástí uvedené kupní ceny za nemovitost není rezervační poplatek ve výši 150 000,-Kč.
Veškeré doplňující informace včetně návrhu postupného financování nemovitosti Vám rádi sdělíme na vyžádání.
Z důvodu prozatímní absence Průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme dočasně třídu G.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Parkování Garáž
ID nemovitosti 317-23
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Rozestavěný
Plocha užitná 156 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist