Prodej rodinného domu 118 m², Olomouc

10 990 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji poslední rodinný dům na klíč ve vysokém standardu. Dům se nachází v nově budované části Chomoutova (k.ú. Olomouc). Z této žádané lokality je to do centra Olomouce opravdu blízko. Jedná se o úspěšný a velmi povedený projekt Domy Chomoutov – I. etapa. Dům je dokončen a připraven ihned k nastěhování.

Předmětem této nabídky je nízkoenergetický a moderní bezbariérový bungalov (A11) s betonovým litým stropem o dispozici 4+kk, s garáží a krytou venkovní terasou. Celý dům má efektivní elektrické podlahové vytápění a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je kompletně dokončen ve vysokém standardu: elektrické venkovní žaluzie, plastová 6-ti komorová okna Schüco s trojsklem, hliníkový HS portál v obývacím pokoji, hliníkové bezpečnostní vstupní dveře Schüco, garážová vrata Kružík, interiérové dveře od německého výrobce Hörmann, vinylové podlahy Gerflor + italská keramická dlažba Sintesi Ambienti, příprava pro klimatizaci a FVE, inteligentní řízení domácnost Somfy přes mobilní aplikaci, a nadstandartní sanity (Laufen, Hansgrohe, aj.).

Dispoziční řešení se skládá z prostorné vstupní předsíně, 3 samostatných pokojů, útulného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a krytou terasou. Sociální zázemí domu tvoří hlavní koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC a 2 umyvadly. Technická místnost má další WC a sprchový kout. Na pozemku jsou dvě venkovní parkovací stání plus vytápěná garáž.

Zastavěná plocha (179 m2), užitná plocha včetně garáže a venkovní terasy (141 m2), a celková výměra pozemku (673 m2).

Rádi Vám pomůžeme nejen s výhodným financováním, ale také se zařízením celého domu s pomocí naší interiérové designérky, včetně možnosti dodání truhlářských prvků.


Bližší informace Vám rád sdělí náš makléř Martin Frömel.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 94
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 673 m²
Plocha užitná 118 m²
Plocha zastavěná 179 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

Zobrazit kompletní nabídku RK

o´home reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist