Prodej rodinného domu 192 m², Olomouc

15 490 000 Kč

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

#OLOMOUC
#RODINNÝ DŮM
#BUNGALOV

V klidné lokalitě města Olomouc - Hejčín, nabízíme přízemní rodinný dům typu bungalov s uzavřeným atriem, které poskytne úplné soukromí.

Rodinný dům o dispozici 4+kk s garáží je situován na pozemku s výměrou 429 m2. Užitná plocha domu vč. garáže je 192 m2, bez garáže 154,5 m2. Hlavní předností domu je jeho energetická nenáročnost, kdy se jedná o PASIVNÍ dům s velmi nízkými náklady na jeho celkový provoz. Střídmá architektura s moderními prvky zajistí komfortní bydlení celé rodině.

Důraz byl kladen i na stavební materiály. Dům je postaven z cihelných keramických bloků POROTHERM 30 T PROFI v tl. 300 mm, zateplen kontaktním zateplovacím systémem s tepelnou izolací z šedého EPS tl. 200 mm a osazen okny s izolačním trojsklem. Vytápění je řešeno pomocí teplovodního systému, který obsahuje tepelné čerpadlo typu vzduch-voda, které zajišťuje pokrytí tepelných ztrát objektu a ohřev TUV. Ve všech místnostech RD je podlahové vytápění, které je v koupelně a garáži doplněno o elektrický topný žebřík rozměru 1200x600 mm. Součástí systému je také centrální rekuperační jednotka umístěná v garáži, která zajišťuje přívod čerstvého vzduchu do obytných místností a odvod znehodnoceného (odpadního) vzduchu z koupelny, WC a kuchyně. Celý dům doplňuje základní FVE elektrárna (bez baterie). V atriu se nachází retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 8 m3. Dešťová voda bude využita na splachování WC a zálivku zahrady.
Součástí standardního provedení jsou vinylové podlahy v kombinaci s dlažbou, veškerá sanita, obklady a dlažby v koupelně a na WC, interiérové dveře vč. obložkových zárubní, příprava pro venkovní žaluzie, aj. Ve standardu je taktéž zahrnuta venkovní terasa - dodávka a montáž mrazuvzdorné keramické dlažby. Vjezd k domu ze zámkové dlažby, chodníky ze zámkové dlažby, úprava zahrady – urovnání terénu, rozprostření ornice.

Kuchyňská linka a jiný interiérový nábytek není zahrnut v ceně domu.

Velkou výhodou koupě domu je možnost jeho rychlého dokončení. Aktuálně je bungalov ve fázi hrubé stavby a ke konci roku 2024 by bylo možné nastěhování. Jsme i připraveni na individuální klientské změny, jako je záměna podlah, dveří, aj.

V případě, že Vám nevyhovuje tento dům, máme v nabídce další domy. Prosím, kontaktujte nás nebo si prohlédněte naše webové stránky metr2reality.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 263-24
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 429 m²
Plocha užitná 192 m²
Plocha zastavěná 231 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist