Prodej rodinného domu 126 m², Ústín

9 820 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

STĚHUJEME SE DO NOVÉHO

I takto můžete sdílet radost ze svého nového bydlení v klidném prostředí obce Ústín se svými přáteli na sociálních sítí.
Novostavba rodinného domu je připravena ihned k nastěhování. Dům se nachází v lokalitě za humny, mimo hlavní komunikaci, se zajímavými výhledy na Jeseníky a Velký Kosíř.
Obec má velmi dobré autobusové spojení včetně MHD do Olomouce, zastávka je vzdálená 2 minuty chůze. Autem v Olomouci budete za 5 minut pohodové jízdy.


Dům SO07 je dispozice 4+kk se zastavěnou plochou 152 m2 a pozemkem s celkovou rozlohou 443 m2. V domě se nachází obývací pokoj spojený s kuchyní a vchodem na terasu přes HS portál. Dále jsou k dispozici tři samostatné neprůchozí pokoje, koupelna a samostatné WC. Podkroví domu nabízí velký úložný prostor a terasa klidné posezení na zahradě. Zahrada poskytující dostatečný prostor pro relaxaci, grilování, hraní s dětmi, vířivku nebo bazén. Přidanou hodnotou domu je garáž pro jeden osobní automobil s možností uložení jízdních kol. Venkovní parkovací stání před domem umožňuje pohodlné zaparkování dvou aut.
Dům je postaven tzv. na klíč. Vytápění domu zajišťují pomocí podlahové rohože ECOFLOOR, kategorie PENB B (vytápění). Ohřev TUV je zajištěn elektrickým bojler (PENB A). Dům je doplněn přípravou pro fotovoltaickou elektrárnu pro budoucí snadnou montáž vč. elektroměrového rozvaděče. V obývacím pokoji jsou k dispozici krbová kamna. V domě je instalovány detektor kouře a zabezpečovací systém (alarm) JABLOTRON 100+. Je zde provedena příprava rozvodu internetu přes optickou datovou síť a pro kabelovou televizi. Na všech oknech jsou instalovány elektricky ovládané předokenní žaluzie.

Pro bližší informace o prodávaných domech a použitých materiálech mě kontaktujte.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 400-23-07
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 443 m²
Plocha užitná 126 m²
Plocha zastavěná 152 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist