Prodej rodinného domu 154 m², Velká Bystřice

8 990 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 4+kk a podlahové ploše 154 m2 v žádané lokalitě Velká Bystřice, kousek od Olomouce.

Jako první vcházíte do předsíně, která je vybavena šatníkovou sestavou a praktickým botníkem. Následuje chodba, která vás navede k srdci celého domu – obývacímu pokoji s kuchyní. Kuchyně je řešena prakticky a je vybavena vestavěnými spotřebiči a americkou ledničkou. V obývacím pokoji najdete prostornou sedačku a teplo domova zde dotváří krbová kamna, která jsou s výměníkem a lze je tedy použít k vytápění celého domu. Propojení obývacího pokoje na venkovní terasu a zahradu navíc zajišťuje dostatek přirozeného denního světla v domě.
V přízemí se dále nachází moderní koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta je samostatně.
V 1. patře najdete další tři pokoje – 2 ložnice a pracovnu. Na hlavní ložnici navazuje samostatná koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Pozemek o celkové výměře 446 m2 vám dále nabídne příjemnou zahradu s bazénem, která je ideálním místem k posezení a večernímu relaxu při sklence vína nebo letní grilovačce. Přidanou hodnotou je také funkční studna s užitkovou vodou. K domu náleží prostorná garáž se zavedenou elektřinou.
V celém domě se nachází plynové topení, v koupelně a kuchyni je navíc zavedeno vytápění podlahové.

Lokalita nabízí nadprůměrnou dopravní dostupnost, a to jak do Olomouce (10 min do centra), tak na dálnici (cca 3 min). V obci se nachází veškerá občanská vybavenost - supermarket, základní a mateřská škola, restaurace, cukrárna, lékaři, pošta a díky sportovištím také dostatek příležitostí k sportovnímu vyžití.

Jestliže tedy hledáte příjemný a zařízený dům v kvalitní lokalitě s rychlou dostupností do města, neváhejte nás kontaktovat, rádi vás provedeme.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 112
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 446 m²
Plocha užitná 154 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

Zobrazit kompletní nabídku RK

o´home reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist